Mumsfilibabba!



Nu har jag nyss fått jordgubbar med mjölk av min snälla mamma. Mums! Jag hoppas att det finns kvar några tills imorrn så att jag kan käka det till frukost. Skulle ju inte sitta helt fel! :)



Nu ska jag nog ut och gå lite med mamma. Måste röra på mig lite för nu var det längesen sist! Jag har fortfarande inte uppnått mitt mål utan jag tror snarare att jag gått upp i vikt igen. Så nu ska jag träna träna träna tills nästa gång jag ska till kostrådgivaren!

Soo long..

090630 - Några bilder sen Torö


Terassen

Förekommer mycket sånt här när man umgås med Johans släkt. Men jag lyckades faktiskt vara nykter hela helgen ;)
 (mitt cola glas till höger)

Kusin Helena, kusin Micke och Magnus.
Underbara människor. Om ni kan hålla er för skratt när ni är med dom så är ni vääääldigt tråkiga!

I den här gulliga stugan sov jag och Johan :)

mmm, meloon!






Fridas mamma var snäll och packade med vattenmelon till mig och Frida. Gott!
Dessutom fick vi JÄÄTTE stora bitar. hihi ^^

Gonatt

Hej bloggen! Nu ligger jag i sängen i en av stugorna här ute på torö. Är dö trött! Har solat och badat hela dagen så det är nog därför jag känner mig så dåsig nu. Imorgon hoppas jag på att det blir lika mycket sol och bad som idag för jag vill fan ha lite färg på mig. Men det sägs ju att det ska bli ännu finare väder imorrn så vi får vänta och se. : ) För övrigt mår jag jäkligt bra måste jag säga. Det är aldrig fel att komma till Stockholm och få åka ut i skärgårn. Man kan nog säga att mina förväntningar infriades i fråga om hur det skulle se ut. Väldigt fint hus med två mindre stugor bredvid som är till för gäster. Så som mig och Johan. ;) Det finns en jäkligt stor terass som bara är alltför bra att ligga och sola på. Nedanför terassen finns en pool där det idag var väldigt svalkande vatten måste jag säga! Burra... Näe, det går ju fan inget annat än att älska det här stället. Hoppas man blir bjuden hit några fler gånger :) Johan sitter fortfarande uppe med sina kusiner men för mig blir det till att sova! Gonatt på er.

Bussresa!

Jaha, nu sitter jag på bussen på väg till Stockholm. Fick stressa som fan idag för att hinna med bussen. Skulle duscha och packa färdigt väskan på en timme. Nu känner jag mig lite irriterad. Dels för att jag sitter på en buss där jag framför mig har ett kärlekspar som inte kan sluta dregla över varann! Och bakom mig sitter en tant och luktar svett. Och dessutom är jag förbannat jävla hungrig. Kan det bli värre? Så fort jag hoppat av bussen i sthlm och hoppat in i bilen med johan, då ska jag på donken eller någon liknande, på en gång! : )

Stockholms skärgård


Nu är det bestämt att jag åker till Stockholm i helgen istället för att Johan ska åka hem hit.
Vi har nämligen blivit bortbjudna. ;)
Johans kusin/moster ringde och frågade om vi ville hänga med ut till Torö till deras sommarstuga. Det kan man ju bara inte tacka nej till! Vad jag har hört så ska det vara väldigt fint där ute och deras place är väldiiigt nice. Vi får se om mina förväntningar uppfylls.

Ska jobba imorrn till ungefär 3 tiden. Sen snabbt hem och duscha sen sätta mig på bussen till Stockholm.
Jag har inte packat väskan än, så det är nog dags att jag börjar kanske. haha.

Gonatt



Åkte till Dalsjö efter jobbet och tog ett dopp. Kaaaaallt!

090625


Idag blev en jobbig dag. Jag kan väl inte påstå att jag var bakis, men jäkligt trött var jag! Jag kanske var lite ointresserad i mitt arbete just idag och jag orkade helt enkelt inte bry mig så mycket heller. Men jag lyckades iallafall ta mig igenom den och det är jag glad för. Även om det blev lite misstag och glömda beställningar här och där. :)


Så här roligt har vi det på kiosken när det är dött med kunder ;p    

lite sleeeten.


Tjoooo.

Igår var jag ut med ett gäng bestående av Emmy, Fransson, Hanna, Julia och Leffe. Jag hade väl typ bestämt mig att jag skulle vara nykter men så blev det icke. Idag ångrar jag mig! Ska upp och jobba idag och jag känner inte alls för det. Mår inte så bra i varken magen eller huvudet. Usch! 
Kvällen blev iallfall en trevlig kväll. Det är roligt när man har härligt sällskap, oavsett vad man gör :)

Det började iallafall med att jag och Fransson slutade jobba vid 7 tiden och sen fick vi skynda oss hem och duscha och göra oss i ordning. Sen bar det av hem till Joel och Emmy. Där satt vi ute i solnedgången och pratade, skrattade och skålade. Mysigt! 
Därefter åkte vi in till Bollnäs för att gå ut på Tranan. Det enda utestället här i "stan". haha ;p Men som sagt, det är kul när man har roligt sällskap. 











Nej usch, nu måste jag sova en stund innan jobbet!

                                                                                                                                        

Och så var det det där med matlåda?!


Vafan ska jag laga för mat och ha i matlåda imorgon!?
Finns inget hemma och jag orkar inte tänka heller för den delen. Är alldeles för trött. Men åh, jag vill ju inte äta hamburgare eller korv till lunch så skärp dig nu Frida! Nu går du ner och lagar något riktigt gott som Fransson kommer bli så avis på. haha ;p
Sådär ja, ett peptalk var just det jag behövde!

Jobba jobba.


Idag var första dagen på jobbet. Seegt måste jag säga att det var.
Inte så många kunder så vi blev lätt uttråkade och vad händer då? Jo man vräker i sig godis och läsk.
Men inget mer sånt nu!

Nu börjar proceduren som innebär enbart jobb jobb jobb. Ledig om två veckor och då blir det nog att jag åker till Stockholm och fixar lite med lägenheten med Johan. Hoppas bara att det är fint väder då så att jag kan bli lite brun i sommar iallafall!

Jag hade förväntat mig att jag skulle vara död när jag kom hem klockan halv 7 när jag slutade, men inte då. Direkt när jag kom hem bytte jag om och gick ut på en promenad i skogen. Sköönt. Sedan blev det duschen och nu ligger jag i sängen och kikar på Seinfeld. Ska väl snart försöka sova så att jag är pigg imorgon men det  blir nog lite mer tv tittande först :) 



Jag vill göra något nytt med mitt hår. Igen!
Jag funderar på antingen ännu mörkare, eller kanske lite rödblond??
Funderar på att klippa lugg ändå också. Blev sugen på det idag när jag såg jätte många tjejer som hade det. Men vet inte riktigt om jag passar i det. :/ Hur ska jag göra???

Jag älskar dig!


Sitter och tittar på mina bilder som jag har på datorn och fann en gammal bild på mig och Johan. Bilden är från när vi var i Emmys stuga och hade det mys de sista dagarna i skolan. Det var alldeles i början som jag och Johan träffades och båda var lite blyga. Johan är ju suuper söt med sitt lite för långa hår som hänger ner över pannan. Och så liten han var. Herregud!



Jag kände redan då att han var något speciellt. Han fick mig att må bra igen efter en lång tid av depression och jag blev så kär! Fuck tabletter, bli kär ist :p
Tänk att det är t vå år sedan som vi blev tillsammans. Tiden går så fort. Visst har vi haft våra dåliga stunder också men det är väl bara sånt som gör förhållanden ännu starkare. Min kärlek för Johan är iallafall lika stark nu som för två år sedan och den växer bara sig starkare för var dag som går. Han är min stöttepelare här i livet och han har varit vid min sida i både vått och torrt. Jag är ju så jääkla dålig på att hitta ord som förklarar hur mycket jag älskar honom.
Så jag säger bara, Jag älskar Johan Netsman! Punkt slut.

<3

090621

MIDSOMMAR HELGEN

Nu är man hemkommen från Dalsjö där vi spenderade midsommarhelgen.
Dagen började med den tradionella dansen runt midsommarstången. Blev medtvingad till att dansa av min syster så jag kände mig som ett barn på nytt! Därefter blev det fika och sen några timmar efter satte vi oss och åt på dansbanan som var nybyggd för i år. Jag tror fan att vi åt hela dagen. Eller rättare sagt hela helgen. 
Kvällen gick mot sitt slut och då började vi med några lekar som Lena & Tobbe hade anordnat. Roligt roligt var det. Återigen kände man sig som ett barn och tävlingsinstinkten satte igång rejält. :)
Därefter fortsatte festen över hela Dalsjö. Det var folk vid varje grillplats, skratt och skålande plastglas!
Kortfattat så var kvällen en succé för både stora och små.





Jobbschema.


Nu har man äntligen gjort klart jobbschemat inför sommarn. Att försöka kombinera två jobb är inte det lättaste måste jag säga. Speciellt inte när båda jobben är dagtid och hela veckor.

Så här ser mitt schema ut.

v. 26 Kiosken
v. 27 Kiosken
v. 28 LEDIG!
v. 29 ICA
v. 30 ICA
v. 31 ICA
v. 32 ICA
v. 33 ICA
v. 34 Kiosken

Plus att jag kommer få jobba på vissa helgdagar också.
En vecka ledigt i sommar! Men det ska jag fixa. Har ju fan varit ledig i snart ett år nu! haha.




Maskerad?


Sitter och funderar på vad man kan klä ut sig till på en maskerad.
Syster ska på maskerad på midsommarafton och jag har fått i uppdrag att komma på någon tv/film kändis som man kan klä ut sig till. Det måste ju vara någon som man vet vem det är och någon som har stora karaktärsdrag. :) 
Usch vad svårt. De enda jag kommit på hittils är; Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Wilma Flinta, Mimmi Pigg, Askungen och Charlie Chaplin. Men nu när jag tänker efter så blir alla ganska svåra att göra själv förutom Charlie Chaplin. För att likna honom är det ju bara att ta en hatt, kostym, käpp och rita dit en hitlermustasch. haha ;p
 Nej, jag måste nog ta en liten funderare till!
 


Nu ska jag ut på en liten promenad sen hem och duscha, göra fotbad, ansiktmask, sätta på mig pyjamasen sen krypa ner i sängen och kolla på en film. Myyys :)


Jag, Mamma, Pappa & syster Sara.
Guud hur jag såg ut då!


Det är inte sant!



WTF!
Idag ringer såklart chefen från Ica och frågar om jag kan börja jobba imorrn eller åtminstone komma förbi och gå igenom schemat. Så nu har jag ett dilemma igen. Har redan lovat att jag ska jobba på kiosken. Men ska ner imorrn och kolla vad han har gjort för schema åt mig så får vi se om jag kan kombinera båda jobben. Jag behöver ju pengarna!

Sent igår kväll.


Igår blev det middag på Spicy Cow med Emmy, Joel, Hanna, Hebbe och min Johan.
Shit så mätta alla blev. Som man alltid blir där. Skit god mat och inte allt för dyrt, Dessutom får man as mycket mat!
Sedan åkte vi till Videohallen och skulle hyra en film. Det blev någon mindre bra gammal skräckfilm. Hela gänget åkte hem till Joel och klämde ner oss i soffan och hade film maraton. Klockan 4 åkte jag och Johan hem. haha ;p
Men trevligt hade vi iallafall. Kan rekomendera Fritt Vilt. Både 1:an och 2:an. As bra norska skräckfilmer :) 

     





Idag åkte Johan tillbaka till Stockholm och jag saknade honom redan efter 20 minuter. Typiskt!
Men han kommer hem igen på torsdag så jag ska nog klara mig.

Känner mig som en vissen blomma.


Igår var det inflyttnings/födelsedags fest hos Carro.
Kvällen började hemma hos Joel med grillning, vin och lite kortspel. Sedan kom Malin och Nattis för att hämta oss och skjutsade oss till Carro. Där fortsatte ölspel efter ölspel och många glas tömdes.
Vid midnatt bestämde några av oss för att gå ner på byn på Hyele kvällen. Det var jag, Jacke, Johan, Emmy, Joel, Hanna och Hebbe. När vi väl kom fram till Esplanaden efter en lång promenad i regnet så stod mitt hår åt alla håll och lockarna gick inte att dölja. Hade platt och rakt hår när jag gick, men lockigt och flurigt när jag kom fram. Men inte hela världen. Det var ju bara i Arbrå! 
Efter någon timme utspelar sig ett bråk mellan folk av någon okänd anledning, och jag tappar lusten för allt. Vuxna människor mellan 20-40 årsåldern kan inte diskutera med varandra för att få ett avslut, utan måste istället slåss. Typiskt män brukar man väl säga. Men det löste sig till slut, tror jag iallafall.
Jag och min pojkvän gick hem tidigare, för vi behövde dels prata om ett antal saker. Men jag var ganska trött också och hade ingen lust att vara kvar överhuvudtaget. 
Imorse vaknade jag av att pappa ringer på mobilen. Jag får inte upp ögonen, för tårar blandat med smink blir som värsta limmet. Ibland kan man ju känna att man inte vet vart man är fast än man vet att man gick och la sig kvällen före på ett bekant ställe. Precis så kände jag mig, men jag kunde inte öppna ögonen och titta vart jag befann mig. haha ;p  
Känner mig lite vissen idag och jag skäms för det mesta jag gjorde och sa igår. menmen, gjort är gjort. 

  

090611


Denna dag spenderades i Bollnäs med Emmy och Hanna. Vi började med att gå en sväng på stan och kikade lite på kläder ännu en gång. Emmy ville nämligen hitta en ny klänning tills imorgon :)
Vid ett tiden åkte vi och käkade. Det blev en supergod räksallad för min del. Därefter gick vi till Torsberg och hann se några klasser på utspringet. Grattis ALLA ni som tog studenten idag!

Fick lite ångest när vi stod där och såg alla glada studenter på trappan. Känns som jag själv tog studenten för bara någon månad sedan. Usch, tiden går föör fort! Och jag kan ju inte stolt säga att jag gjort något bra sedan jag gick ut gymnasiet. Har inte haft något jobb, (bara sommarjobb) har inte rest något, (eftersom jag inte har något jobb som ger mig pengar). Jag trodde livet efter studenten skulle bli jäkligt enkelt och sköönt. Men icke. Detta ständiga tjat hemma är; "skaffa jobb", "gå till arbetsförmedlingen", "praktisera om du nu inte för nåt jobb".
Vem fan vill bli utnyttjad som praktikant på en arbetsplats för lika stor summa som jag får när jag bara är hemma?! Tur att aktivitetsstöd finns, Tack försäkringskassan/arbetsförmedlingen. Men ni ska inte tro att jag utnyttjar systemet för jag har gått i UGA as länge så dessa pengar är jag värd...


Det här handlade jag idag.

Linne med spets från Lindex 50:-
3 nitarmband från Lindex 39:- samt 49:-
Neutrogena ansiktstvätt 59:-
Apoliva Dagcreme 59:-
Försvarets hudsalva vanilj 17:-

Sommarjobbs dilemma!


Usch, jag har ett dilemma som jag inte vet hur jag ska lösa.
Jag fick klartecken från ICA för någon månad sen att jag skulle få sommarjobba där. Men de blir aldrig klara med schemat så jag har knappt haft någon möjlighet till att planera min sommar med ledighet, resor och aktiviteter. 

Igår kom pappa hem och berättade att jag fick jobba på Sonias Kiosk i Orbaden hela sommaren. Och lönen där skiljer sig inte extemt mycket än den på ICA. Där får jag desutom styra och ställa lite själv, tillsammans med Fransson också då förstås, och jag kan även ta en vecka ledigt om jag skulle vilja hitta på något utan att det blir några bekymmer med schema eller med arbetsgivaren. Arbetsgivarna på kiosken är nämligen min faster och min pappa. 

Men samtidigt som jag är så förbannad på ICA att jag aldrig får schema eller att de inte verkar ha koll på någonting, så vill jag ju jobba där för att få en bättre meritlista. Eftersom jag flyttar till Stockholm snart så tänkte jag att erfarenhet inom matvarubutik skulle sitta jääkligt fint. Menmen, det kanske kommer fler chanser. 
Ska iallafall ta och ringa chefen på Ica imorgon och höra hur dom tänker. De kan ju inte bli förbannad över att jag fått ett annat arbete när det är de som ställt till det från början. Om man aldrig får besked om man får jobba eller inte så letar man automatiskt efter ett nytt jobb! 




Vill ha riktig sommar nu nu nu!



   


YES!



YES,
fick denna bikini till slut. Den har varit slut på både internet och i butikerna. Men beställde den när den fanns men insåg att jag beställt för liten storlek på överdelen och det fanns ingen större storlek att byta till. Var precis påväg att skicka tillbaka underdelen då jag av någon anledning går in på H&M:s hemsida och kikar. Överdelen fanns i större storlek! jiiippi tänkte jag, slängde mig på luren och ringde kundservice. Bad henne beställa den fort som fan, så nu får jag den om cirka en vecka. hihi :) yes yes yes.  


Bikini H&M
Synd att man inte får modellens snygga kropp på köpet!
Det skulle vara en affärsidé det ;p






Seeeeg.


Nu är man hemma från Gävle och skiiiit trött. Sitter i sängen och försöker hålla mig vaken för jag tänker fan inte somna nu så jag blir pigg ikväll. Icke! 
Om jag sysselsätter mig med något så borde det gå galant, så jag ska försöka ta mig ut och gå på en liten promenad eller springa. Längesen nu, så det är verkligen dags.

Blev lite shopping för mig idag iallafall. Har inte sådan stor budget just nu så det fick bli en klänning och ett par leggins bara. Super billigt var det också, så jag är nöjd :)   


Jeansleggins med dragkedja från H&M 149:-
Klänning från Gina Tricot 199:-





Shopping.



Nu sitter jag och väntar på att Emmy ska komma och hämta upp mig. Vi tänkte dra till Gävle och shoppa lite. Jag hoppas att jag hittar en klänning som jag spanade fram från internet igår kväll :)

Nu måste jag skynda mig.

Puss & Kram




saknar dig.

Ny nyans i håret.



Nu har man färgat håret. På förpackningen stod det nougat ljusblond. Men det blev inte alls likt som på bilden. Men det blir det väl aldrig tycker jag.
Är skapligt nöjd ändå. Även om det inte är en jätte radikal ändring så är det iaf lite mörkare blond och det var ju det jag ville ha :)

Så här såg det ut och så här blev det;













Ett helt ÅR har gått.



Tänk att det är ett helt år sedan man själv tog studenten!
Och vad har man gjort sen dess. Ingenting! Känns det som iaf.
Jag hade verkligen AS många planer och idéer som jag ville göra när jag gick ut gymnasiet. Åka utomlands och jobba, flytta till en annan ort än tråkiga Bollnäs... men inget av det kom i bruk! Synd!
Men jag har mig själv att skylla. Det hände väl inget eftersom jag inte ville åka själv och heller inte vågade ta chansen till att göra något. Men nu ska det ändras!
Det var ju skönt att få vara hemma och jobba lite och bara slappa också när man har gått i skolan sen man var 7 år!

Gonatt.


Nu mår jag mycket bättre. Har fortfarande lite ont i huvudet men det funkar.

Ligger i sängen nu och kikar på CSI Miami och äter choklad. mums! Så imorrn måste jag nog ut på en liten promenad. Ska nämligen till kostrådgivaren på fredag och jag har inte tränat på evigheter och heller inte ätit så bra som jag borde.
Men jag är ändå stolt över hur bra det har gått. 8 kilo har jag nu gått ner och mer ska det bli. Men va inte oroliga, jag kommer inte bli bara ben. Iofs kollar jag inte så mycket på vikten för jag tycker inte den spelar sådan stor roll. Det är utseendet och hur jag trivs i mig själv. Därför mäter jag mig hellre än att ställa mig på vågen. Men visst, det är alltid kul när det visas några kilo mindre på vågdisplayen. 
Och ett STORT plus är ju att jag kan ha gamla kläder som har varit för små för mig och alla kläder generellt sitter mycket bättre. Och det var ju min största motivation för att gå ner i vikt, men även att jag helt enkelt inte trivdes i min kropp. 
Kom just på att det inte är långt kvar tills man kommer hänga på stranden med kompisarna, så nu måste jag lägga i högsta växeln för att gå ner de sista kilona!! 



Nu hoppas jag att jag kan somna lite tidigare inatt. Ska upp tidigt imorrn och åka till stan med Hanna. Det är ju inflyttningsfest på fredag så vill ha något nytt att ha på mig :)

Gonatt!

Smärta..



Inatt när jag slutligen stängde av lampan och datorn och allt annat elektroniskt så hände det förutsägbara!
Jag kunde helt enkelt inte sova.
Jag vred och vände på mig och tankarna bara rullade runt där inne. Både negativa och positiva tankebanor. Jag vet inte hur mycket klockan var när jag somnade men eftersom jag vaknade halv två idag så borde det ha varit rätt sent...

Steg upp och kokade lite pasta, (jag har blivit lite hatisk mot den normala frukosten) och kände en sådan jävla smärta i ögonen. Det flimmrade framför dem på något konstigt obeskrivligt sätt. Det satt väl i sig i ca 1 timme och när det väl försvann så fick jag så jävla ont i huvudet. Jag tror jag aldrig har haft sådan huvudvärk förut!
Så nu har jag duscha och ligger i sängen och ska försöka att vila. Mår inge bra alls.
 

Hemma igen.



Nu har man äntligen kommit hem från en veckas vistelse i huvudstaden.
Åkte dit på tisdag morgon så anlände där klockan halv tolv ungefär. Julia och Jacke mötte mig på centralen, vilket var bra eftersom jag är ganska dååålig på att hitta. Hittar fan inte ens i Bollnäs ibland.
Drog därefter hem till Julia och Cattis lägenhet och kikade på film och softa. På kvällen fick jag äntligen träffa min Johan, och vi gick på bio. Änglar och demoner. (uppföljaren av Da Vinci Koden). Den va AS bra faktiskt.

På onsdag åkte jag till Jacke och Linns tillfälliga boende och hjälpte Jacke att flytta lite matvaror till den nya lägenheten mitt i stan. Två stooora kassor var fick vi bära. Slitsamt för min rygg kan jag lova. Men Jacke fick bära det tyngsta så det va väl skapligt lugnt iaf :) På kvällen blev det en biltur till Älvsjö dit jag och Johan ska flytta sen om typ en månad. Checkade in området lite och jag kan lova att det var super nice där.

På Torsdag blev det lugnt på dagen men på kvällen blev det håll i gång. Åkte till Grönan med Jacke, Linn och Johan.
Vi tvekade ett tag men beslöt oss sen för att köpa ett varsitt åkband. Men det var ju lätt värt det, för shit så kul vi hade!




Fredag blev en dag på stan med Jacke. En stessig sådan också. Köpte en klänning på H&M som jag tänkte jag skulle ha på kvällen eller på lördagen men när jag kom hem var den inge fin längre. Så det blev återlämning.
Vid klockan tre åkte jag och Johan och resten av gänget till Södertälje för att uppvakta Anton som tog studenten. I 6 hela timmar satt jag på en och samma stol. Ett ord - påfrestande!
Det är förbannat jobbigt när man inte känner någon och man måste va trevlig och prata med alla och presentera sig. Det är bara så irriterande att jag ska bli röd i ansiktet så fort jag öppnar käften!
Men annars var det trevligt. Roliga och trevliga stockholmare och jätte god mat :)

lördag blev det en snabb visit på Skärholmen Köpcentrum. Lämnade tillbaka min klänning och köpte lite hygien artiklar och smink. När vi kom hem var det dags för inflyttningsfest hos Johans kusin Micke. Men jag var alldeles för sliten och hade absolut ingen lust att vara social, så jag stannade hemma. Men Johan gick en sväng eftersom han hade lovat Micke att komma. Vid tre kom han hem och då hade jag inte vågat gått och lagt mig än. Så snacka om att jag va död på söndag. Alltså idag!
Idag skulle vi alltså till Johans farmor och uppvakta henne som fyller 70 år  :) Det var trevligt. Mycket folk och mycket god mat. Nu har jag då fan träffat hela släkten! 
puuust...

Välkommen, eller vad man nu säger!



Nu har man själv hamnat här i blogg världen!
Mest i brist av någonting att göra skulle jag tro men också för att jag behöver skriva av mig lite då och då.
Jag har inte riktigt tänkt på vad min blogg kommer att innehålla, men det blir väl det vanliga; tankar, åsikter, dagliga händelser och lite shopping kan jag nog också klämma in.

Hoppas att jag kommer få nytta av den och ja, ni andra också förhoppningsvis :)

Puss & Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0