090730


Fyyyy fan vad jag har varit sliten idag!!
Har gått som en zombie på jobbet och bara räknat timmarna tills jag skulle sluta. Ett tag ville jag bara stanna hemma och ligga i sängen hela dagen, men som sagt. Jag biter ihop! Fast iofs var den största anledningen till varför jag jobba, att mamma blev så sur när jag sa att jag ville va hemma. hehe. Men jag överlevde hela dagen iallafall och tjänade lite extra pengar :)
Kul hade jag igår iallafall. Väldigt kul faktiskt. hihi. Det måste vi göra om något tag igen. Ska ladda upp lite bilder sen igår också tänkte jag, men det får bli senare. Är för trött för att hämta kameran. ;p

Nu har jag och Jóhan nyss tittat på den andra Harry Potter filmen. Vi har laddat hem alla filmerna så vi ska ha Pottermaraton dom kommande dagarna.
Soo long.

Utgång.

Ikväll blir det utgång med tjejerna på OnsdagsTranan. Sitter hemma hos Joel och Emmy nu och jag hoppas på en bra kväll. :)
Kram

Harry Potter kväll



Ja jo men då var det dags för mig också att fatta varför alla har snackat om Harry Potter i alla år. Jag har aldrig sett en Potter film men ikväll var det dags för den första. Och jag förstår tjusningen. Den var ju riktigt bra. hihi :) 

Jag slutade jobba kl 5 idag. Sköönt. Drog därefter direkt till Johan för att käka middag. Var så jäkla hungrig så jag tuggade med öppen mun och pratade med munnen full. Dåliga mig! 
Sedan blev det dags för filmtajm. Harry Potter och grönsaker med dipp satt fint ikväll. Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med älskling hade jag tänkt. Sen blir det sova. Känner mig mer död än levande just nu!
Men som tur är börjar jag kl 12 imorgon. Det kan jag lova att det ska bli skönt. Är så glad. ;D
 


Glada där! ;D


Orkar inte mer.


Vet inte om det är något fel på mig eller om det är fel på denna jävla skit stad. Man kan varken vara anonym här och heller inte se ut eller göra som man vill utan att det ska börja gå rykten om en. Helt fucking otroligt.
Ska bli så underbart skönt att flytta härifrån och slippa den här skithålan. Den enda anledningen till varför jag någonsin ska åka hem igen är för att träffa familj och vänner.


 

Trött


Nu är det dags för jobb och jag orkar verkligen inte. Önskar att jag kunde sjukanmäla mig, men icke!
Känner mig helt död eftersom jag somnade så jäkla sent inatt. Sitter bara och tänker på hur jäkla skönt det skulle vara att ligga kvar i sängen tills man vaknar bara av sig själv. Menmen, det får väl bli till helgen.
Nu längtar jag tills man får lön också. hihi, Det skulle sitta fint nu!

Näe, nu måste jag käka lite frukost!







Bilder sen i helgen.

Bästa komedin EVER!


Nu har jag äntligen lyckats kolla på den välomtalade filmen Baksmällan. Och jag måste säga att den fyllde upp mina förväntningar. Den var sååå jäkla bra! Jag skrattade hela filmen och i varenda scen var det något underhållande. Man blev aldrig uttråkad helt enkelt. Jag kan garantera att ni kommer få ont i käken om ni kollar på den här filmen. För så mycket skrattar man. :p






Nu ska jag sova. Godnatt och sov gott!

090726

Nu är man hemma igen. Helgen blev lyckad måste jag säga.
På fredag började vi med att ställa iordning i lägenheten. Alla kartonger bärdes ner till förrådet och alla möbler monterade vi upp. Så nu ser det iallafall ut som en lägenhet och inte bara ett förvaringsområde.
Sen får jag ju inte glömma att nämna att vi målade hela det stora rummet igen för sista gången. Det blev skapligt bra tycker jag :) På kvällen blev det film framför teven med mörk choklad och vatten. haha ;p

På lördagen åkte vi runt på en massa affärer och köpte diverse saker till lägenheten. Bland annat värmeljus eftesom vi inte hade så många ljuskällor i rummen. Sedan var vi ju tvugna att köpa finkläder också eftersom vi på kvällen skulle ut med Jacke och Linn. Det blev först sommarkrysset på Grönan, men det var grymt med folk så vi satte oss på en restaurang nere vid vattnet och drack öl och cider istället. Funkade det med :) Senare drog vi vidare till Nivå 22 vid Fridhemsplan, men shit så ont i magen jag fick då. Så då blev det hemfärd till Älvsjö igen. Kändes som en evighet. Först t-bana till T-centralen. Vidare till Fruängen och buss därifrån till Älvsjö. Men med min lilla kissblåsa var vi tvugna att hoppa av lite här och där så jag fick lätta på trycket. Kanske därför det kändes som en evighet ;p Väl hemma blev det ett parti 500 innan vi somnade. 


Imorgon jobbar jag, igen. Usch, fy och blää känner jag inför det just nu. Vill inte alls kliva upp imorrn och cykla till ett jobb där det inte finns så mycket att göra alla gånger. Men nu förväntar jag mig att jag ska få lära mig kassan. Hoppas på att det blir lyckat bara. Jag som är så nervös och blyg. haha. Men det får gå som det går helt enkelt. :)  

..... 

Stockholm.


Nu är väskorna packade och alla grejer som ska med är med.
Nu åker vi!
Puss & hej




Brunett?


Nu har jag färgat håret. Gjorde det imorse. På förpackningen stod det mörk blond...
Men jag blev då fan BRUNETT! Jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Har väl inte vant mig ännu heller men jag vet inte. Har ju varit så van med blondinskämten och den ständiga färgningen av utväxten.
Menmen, jag får se hur det blir. Jag kanske börjar gilla det. Inte är det hela världen iallfall. Man kan ju alltid färga tillbaka. Men inte än på ett tag. Måste vila håret nu så framöver kommer jag vara brunett. Bara så att ni vet! ;p





Johans tuttar fick också vara med i bild ;p


Jaha, det är så här jag ser ut nu. Och jag kan fortfarande inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Mamma hatade det. Vilket var förväntat. Men gjort är gjort. 

Imorgon åker jag och Johan till Stockholm för att göra iordning i lägenheten. Hela vardagsrummet ska målas och fixas och trixas lite här och där. Jag hoppas på ett litet bio besök på lördag också om vi hinner :) Sen att man kanske hinner att träffa Jacke och Linn. Sånt som visar sig. 

Nu ligger vi i sängen och spelar kort. Ska strax sova och Johan har lovat att stryka mig på ryggen så att jag somnar. hihi, han är för goo ;p Godnatt! 
 

Åker norrut!


Shit va längesen jag skrev något här känner jag. Har inte riktigt haft tid eller lust nu när jag börjat jobba. Är alldeles för trött när jag kommer hem så det enda jag har gjort hittills är att sätta mig framför teven och kolla på skit program. Jag har till och med varit alldeles för lat för att byta kanal. Så skit program kan man lugnt säga att jag kollat på.

Nu ska vi strax åka till Härjedalen till Johans föräldrar. Dom har stuga där och den här helgen var det tydligen en marknad och uppträdanden på kvällen. Larz Kristerz, Star Pilots och Markus Fagervall. haha ;p Så min mamma och pappa följer också med. :) Det ska bli mysigt.
Imorgon åker jag och Johan hem igen, men mamma och pappa åker vidare till Umeå där min syster bor. Jag kommer vara ensam hemma en hel vecka. Det är sååå tråkigt.

Nää, nu måste jag göra mig i ordning! 
Chao!

 

Tjockislördag på hög nivå.


Shit vad seg jag har varit idag. Vet inte om det är för att jag har ont i halsen eller om det är brist på sömn och vitaminer. Skit i samma. Men seeeeg är jag iallafall.

Jag och mamma har nog blivit lite förtjusta i att springa runt på olika loppis butiker nu. hehe. Idag var vi tvugna att stanna på ett loppis i Arbrå bara för att. Iofs är ju mamma i jakt efter en speciell hink medans jag bara följer med och vill fynda massa olika grejer. :p Hittills har jag enbart hittat en plattång som jag fick gratis. haha. Skit bra var den dessutom så fyndade gjorde jag helt klart :)

Nu har vi kommit hem och käkat en brakmiddag. Fläskfilé med potatis och morötter i ugn. Till det hade vi ungefär 5 olika såser och vitlöksmör. Gött! Jag är jätte mätt!!!!!!
Som efterrätt blir det ostkaka med saftsås. Sen har jag och Johan köpt en Ben&Jerry glass. Vi var ju bara tvugna. Hur god är dom inte på en skala?! Inte nog med det, utan denna feta lördag kommer att avslutas med 2 påsar chips med dip. Ojojoj!

 

Nu har jag klippt mig.

9 kilo.


Oj oj oj! Tänk att jag är vaken nu på min lediga dag!
Men anledningen är inte att jag är pigg eller så, utan det är för att jag har varit till kostrådgivaren på morgonen.
Besöken jag gör hos henne nu består mest i att jag får väga och mäta mig, och prata lite om hur det har gått och så.
Jag har nu gått ner 9 kilo på 4 månader. Min kostrådgivare var iallafall jätte stolt över mig. hehe ;p
Såklart är jag också jätte stolt över mig själv och jag blir förvånad över hur jävla enkelt det var att gå ner i vikt egentligen. Det är bara att ta tag i det och börja träna. Vilket oftast räcker med åtminstone en promenad om dagen. Sen måste man ju såklart äta rätt.
Men min målvikt har jag ännu inte uppnått!



Men jag måste tacka min familj och Johan för att de stöttat och puschat på mig för att jag ska nå min drömvikt! <3

    

Lugg!!!


Nu är det bestämt, jag ska klippa lugg, igen :)



Man skulle ju gärna vilja passa lika bra i lugg som Elin Kling gör! :) 
Men men det får bli som det blir. Jag ska iallafall klippa mig imorrn kl. 16.30 på Salong Donna. Jag får se om jag trivs i det. Annars är det ju bara att sätta upp luggen och vänta på att den växer ut. ;p Jag vill ha en liten förändring nu, och eftersom jag ändrat mig angående att färga håret brunt så får det bli lugg istället.  

090709


Nu har vi kommit hem från Dalsjö. Det har varit dåligt väder hela dagen med regn och slask, så nu är det skönt att vara hemma i värmen.
Igår åkte hela familjen + Johan och käkade på Skärså. En typisk fiskrestaurang alldeles vid havet i Söderhamn. Det var mysigt och oj så mätta vi blev. Efteråt åkte vi på småvägar hemmåt och sedan blev det att vi drog upp till Dalsjö igen och sov. 





Jag och Johan kollar på mina valkar som dök upp efter en jääkligt stor måltid!



The king of pop!


Tycker inte ni att det känns förbannat konstigt och overkligt att Michael Jackson är död?!
Även om det var några dagar sedan den stora nyheten kom ut, så har jag nog fortfarande inte riktigt förstått det.
Jag har aldrig varit ett jätte stort fan till Michael men jag har aldrig tyckt att han var dålig heller. Jag var nog den där tjejen som lyssnade på smörmusik och pojkbandmusik. Michael Jackson var ju för coool för att passa in i det facket av musikstilar. Jag kommer nästan ihåg den första cd skivan med Michael Jackson som jag fick av mina föräldrar. Fan tänkte jag. Den här skivan kommer hamna i någon skräphög i mitt rum och den kommer aldrig spelas i min cd. Så fel jag hade! Jag kollade igenom låtarna på baksidan och bestämde mig för att ge den en chans. Alla låtar var ju jätte bra!
Den typiska med Michael Jacksons låtar är nog att de berör väldigt mycket.

Igår kväll satte vi på tv:n, jag och Johan. På 4:an gick en gammal konsert av just The king of pop! Vi fastnade framför programmet och blev förtrollad av hans bleka ansikte och hans svarta lockiga hår. Och såklart hans snygga moooves!
Men det var just i det ögonblicket jag förstod hur JÄKLA stor han var. Publiken stod och grät ikapp och både tjejer och killar svimmade när sista låten Man in The Mirror spelades. Det var helt sjukt! En efter en blev utburen på bår och man kan aldrig föreställa sig själv hur jääääävla många det var i publiken!
Jag läste på DN idag att det var 11.000 biljetter som lottades ut till hans fans, som hade möjligheten att komma på hans minnesceremoni. Det var 1,6 miljoner som registrerade sig!     

Nej, det är helt klart att The king of pop lämnade oss för tidigt. På ett sätt trodde jag att han alltid skulle finnas kvar. Men det kanske är så med de största artisterna genom tiderna. Men sen kanske det är för att Michaels karriär började så tidigt. Han har funnits så länge att det nu känns konstigt att han är borta. Men en sak är säker, hans musik kommer att leva vidare!



  

Usssccch!


Usch, idag när jag vaknade så hade jag ännu mer ont i halsen. Hostade på något konstigt vis och jag kände mig allmänt nedstämd och låg. Klev upp och drack lite vatten, men det hjälpte inte. Ställde mig därför och kokade vatten så jag kunde dricka lite te. mm, gott. Hjälpte lite grann och blev av med hostan efter några timmar efter. Jag tror jag var uppe i kanske
1½ timme innan jag kunde gå och lägga mig igen. Märkte när jag kom upp i sängen igen att klockan bara var 7. Satan. Jag hade klivit upp halv 6. :)

Sov till 11 sedan. Johan hade åkt hem, Sara hade åkt till Bollnäs för att handla. Mamma och pappa var ute och fixade med trädgården. Faaaaan, tänkte jag. Är jag så jävla trött att jag inte får upp ögonen. Helvete. Men nej, det var ju så att jag hade fått två myggbett på ena ögat. Det var helt svullet och det var jobbigt att kolla. Ful var jag dessutom.
Nu är klockan halv 8 och jag är fortfarande lite svullen. Helt otroligt. Har gått med solglasögon hela dagen trots att det inte är någon sol.  ;p



Så här såg jag ut efter någon timme.

(världens mörka ringar under ögonen också, men det är skit i samma när man är i sommarstugan :)


Dalsjö


Nu åker jag med familjen upp till sommarstugan i Dalsjö. Skööönt att få komma upp dit och bara få slappna av och inte tänka på något viktigt. Bara att man ska få ha det bra och njuta.
Ikväll blir det att vi fiskar. Kanske åker ut med flotten en sväng och sen blir det grillning. mmmm :)
Johan följer också med och det är så skönt att han är hemma nu i 4 veckor. Vi har bara träffats på helgerna nu ett tag och samtidigt som det har varit skönt att vara ifrån varann lite så har det varit jobbigt också.
Så nu är jag glad. Jätte glad att jag får ha honom för mig själv lite :)

Det känns bara bättre och bättre inför flytten till Stockholm. Eller jag ska väl säga att det snarare är lite upp och ner. Samtidigt som jag känner att det kommer bli så skönt att få bo själv med Johan så kommer det bli mer tjaffs och bråk. Vi kommer vara tätt inpå varandra hela tiden vilket nog kommer bli frustrerande ibland.
Och det kommer bli så tråkigt för min del, för alla mina kompisar bor kvar i Hälsingland medans Johan har en del kompisar i Sthlm att umgås med. Jag känner att det är därför jag är lite tveksam till att flytta. Jag umgås ju ganska mycket med mina kompisar här hemma. Kommer bli helt ensam där ju!!! :'(
Alla säger att det går snabbt att hitta nya kompisar men då känner man inte Frida Lindblom så bra. Genom hela mitt liv har folk varit rädd för mig och uppfattat mig som en sur person. Men själva grejen är ju att jag inte alls är så. Bara för att jag hela mitt liv varit längre än alla andra och ärvt ett allvarligt ansiktsuttryck från pappa, så blir jag utpekad som en sur och otrevlig person. Jag kan också tillägga att jag är förbannat blyg. Så nej, att skaffa nya kompisar bara så där är ingen lätt match för mig! Men jag ska göra mitt bästa för att jag ska trivas i Stockholm, det är en sak som är säker iallfall...


Nu ska jag packa väskan, duscha och invänta Johan. Sen drar vi tillsammans till Dalsjö.
Bye bye.
 

Syster, Carro och jag för år och dar sen!

Fiske.

Ikväll blev det en fisketur i Dalsjö. Tog bilen upp till sommarstugan och ut med båten på lilldalsjö. Satt och fiskade medans solen gick ner bakom oss. Väldigt sköönt :)
Vi fick 7 abborrar och en mört. Jag fick alla förutom två. hihi ;) Mamma blev lite sur när det bara nappade på mitt spö och inte hennes. Men till slut fick hon ju iallafall upp två fina abborrar.

Nu har vi kommit hem och lagt dom i salt så ska vi steka dom imorgon. Mums va gott!











På vägen hem såg vi en älg också men precis när jag skulle knäppa kort på den så sprang den in i skogen :(

Nu ska jag sova. Jag ska upp tidigt imorrn och ska dessutom cykla till jobbet. Usch!
Gonatt och sov gott.

Min respekt till mamma.


Tänk att man har ën sådan stor respekt till sin mamma. 
Jag ska väl inte säga att alla har det för så är det inte tyvärr. Men jag har det iallafall och det har jag alltid haft. Jag har alltid lyssnat till hennes råd och hennes åsikter, och nästan alltid hållt med eller gjort som hon sagt. 
Om det är något jag undrar över går jag direkt till mamma och jag får ett klockrent svar. Och dessutom är hon en utomordentlig lyssnare! Hon har lyssnat på mina problem sen jag var 13 år och hon har alltid ställt upp att diskutera och stöttat mig.
Det är alltid något speciellt med ens mamma. Jag ser upp till min mamma och jag önskar att jag blir precis som henne när jag själv får barn!

Men.....
Det som kom på tal igår på våran promenad så vet jag inte om jag är beredd att hålla med henne. Faktiskt.
Vi började nämligen att prata om mitt hår och att jag vill färga det. Jag vill ju som sagt ha lite mörkare blond eller lite röda toner i håret. Men mamma tycker att jag ska ha kvar mitt blonda hår för evigt verkar det som.
Jag vill verkligen förändra mitt utseende och då är väl håret ett bra alternativ. För vad kan man annars göra??
Ne, så nu har jag ett litet dilemma då jag verkligen lyssnar på min mamma och hennes åsikter. Sjutton också!


  
Men jag älskar min mamma jätte jätte mycket ändå även om hon inte kan hålla med mig om håret. haha ;p
<3 

 

RSS 2.0