090831


Imorgon är en ny dag, med nya möjligheter. Och jag har mycket att göra.

-Först måste jag ringa tandläkaren och boka en tid. Innan jag blir 20 och är tvungen att betala. :p
-Jag ska ringa läkarmottagningen för att boka tid till att ta bort födelsemärken.
-Ska åka till Bollnäs för att kika lite extra på underkläder. Var alldeles för trött för att orka titta på det idag.
-Kanske svänger förbi Arbetsförmedlingen också och frågar om jag kan få lite cash medan jag är utan jobb.
-Jag har bestämt mig för att byta tillbaka till p-piller igen så jag får väl ringa till Ungdomsmottagningen också då.
-Såklart får jag inte glömma att göra slingorna i håret.


Jag tror det var allt. Jag kommer säkert på något mer.
JO just det ja! Jag ska ju självklart fortsätta med att rensa ur min garderob.
Hittills har jag bara lagt ett par skor till försäljning. Alla kläder känns så heliga för mig. Kan inte, och vill inte sälja eller ge bort något. Det som är för stort vill jag ha kvar för jag kommer säkert gå upp i vikt framöver så då kan jag ju ha dom igen. Och det som är för litet kanske jag kan ha om jag går ner lite i vikt. :p
Och det som jag inte använder kanske jag en dag upptäcker att det är förbannat snyggt och vill genast börja använda det!
haha, jag är hopplös. Jag kommer förevigt ha kvar mina kläder! 

Men. Vilket egentligen är bra. Oftast kommer modet tillbaka och det blir modernt igen. Jag blev överlycklig när jag hittade gamla kläder efter mormor och mamma. Det var ett halleluja moment!
Så jag kan lika gärna spara mina kläder så min dotter (om jag nu får någon) kan återanvända dom ;)
Pang snilleblixt!


Min arm tar fan upp hela jäkla bilden! haha
Muuuuskler!
Or fat. . .


Färdigt!




Då var det färdigt. Och jag kan säga att det snarare är brunt än rött. Men imorgon ska jag göra slingor så då blir det väl kanske lite ljusare. Hoppas jag.
Jag hade väl hoppats på en ljusare nyans av just den här färgen. Men nu är det som det är. Jag är inte alltför missnöjd iaf :) Slingor imorgon så ordnar det sig nog.

Nu väntar jag på att mamma kommer hem. Egentligen skulle jag vilja ta bilen och åka härifrån. Jag gruvar mig. Ibland är jag fan rädd för min mamma. haha. Och nu är jag skit skraj helt ärligt!


Förvandlingen kan börja.


Ja nu är det dags. Färgen sitter i och jag kan lova, det blir rött så in i helvete!
Jag kanske skulle ha tagit den andra röda istället. Stod och velade mellan två olika nyanser av rött och det känns som den här blir lite väääl röd. Men Emmy och Hanna lyckades övertala mig till att ta den här. Jag litar på dom att det blir bra nu! :)
Annars köpte jag slingor också så då blir det ju lite ljusare. Det blir säkert bra det här. Tänk positiva tankar :)

Fan, jag är bara rädd och nervös tills mamma kommer hem. Jag sätter nog på mig en mössa och säger att jag fryser för hon kommer flippa ur totalt. Det sa jag när jag skulle färga mörkare blont med, men nu är det fan rött vi snackar om! Hoppas hon inte svimmar bara. haha

 

Nu är det bara några sekunder kvar tills jag ska tvätta ut det. Håll tummarna att det blir bra!



Mycket att göra.


Jag är vaken, jag är vaken!!
Helt otroligt måste jag säga själv. Somnade vid ungefär 2 tiden inatt och jag blir som vanligt förbannad på mig själv varför jag inte kan slappna av och sova någon jäkla gång. Jag tänker alldeles för mycket. Inte är det bra tankar som dyker upp i mitt huvud heller.

Jag hade ställt klockan på 10 imorse och allt jag ville var att snooza, men jag har så mycket jag ska göra idag så var helt enkelt tvungen att stiga upp :)

Nu ska jag göra mig i ordning sen åker jag nog till Bollnäs för att kolla på hårfärg. Jag bestämde mig igårnatt att jag färgar det själv. Jag hatar att bli missnöjd hos frisören och man måste antingen säga åt frisören att göra om eller tiga för evigt och må dåligt över sitt hår! Så det blir till att experimentera själv idag.

Sedan har jag mycket annat jag ska göra.
- Jag ska rensa ut garderoben från oanvända kläder.
- Ta fram allt som jag ska ha med tillbaka till Stockholm.
- Träna.
- Ringa läkarmottagningen. 
- Hämta bananlådor på ICA.
- Kanske, men bara kanske beställa Xbox och Guitar Hero.

Så nu är det fan bäst att jag sätter igång! 




  

Rösterna är räknade.


Nu har jag gjort en röstning eftersom jag har en sådan enorm beslutångest! Förstår inte.
Jag skrev iallafall ett sms där jag frågade om jag skulle färga håret röd-brun-blont eller tillbaka till blont. Gjorde därefter ett massutskick till några kompisar för att höra vad de tyckte.
De flesta tyckte att jag skulle färga håret rödbrunt. Just nu är ställningen 8-2 till att jag ska färga rött och det är tre som inte svarat ännu. Så ja, om jag ska följa röstningen så kommer det ju bli rött :) 

Japp nu var det en till som rösta. 9-2 till rött! 

Det är ju ingen fråga om saken. Folket har gjort sin röst hörd. :p 
Imorgon kanske det kan bli så att jag är röd i huvudet! 
Men ..... ..
Det är ju så att min beslutångest spökar igen. Jag kan inte bestämma om jag ska försöka att färga det själv och riskera att det kanske blir bajs av alltihop, eller om jag ska gå till en frisör och spendera en förmögenhet. 
Det kommer ju helt klart bli bäst resultat om jag går till en frisör (om hon/han verkligen lyssnar och förstår vad jag menar vill säga), men det kommer ju dessutom kosta över tusenlappen. Jag är snål! 

Jag är iallafall glad att jag nu har bestämt mig för att göra det och jag vet till och med hur jag vill ha det!
 
 



Nä, imorgon är det jag som åker in till stan och kollar om det finns någon schysst färg att köpa själv, annars ringer jag frisören bums och frågar hur mycket stålar hon ska ha!

Usch, jag hatar beslut.. 


Mina dagliga sysslor.


Nyss vaknat. Ja jo jag vet. Jag skulle kliva upp klockan 10 och cykla till Dalsjö. Men hellnoo! Jag var astrött och jag kommer inte ens ihåg att klockan har ringt och att jag stängde av den. Nu fick jag iallafall sova i 8 timmar.

Idag vette fan vad som händer. Jag tänkte att jag kanske skulle börja packa lite väskor för att ta med mig till Stockholm igen. Alla kläder ska med. Eller ja, det mesta iallafall. Kanske ska rensa ut garderoben först för det är mycket jag inte använder :)
Sedan ska jag ringa runt lite för att kunna bestämma mig om jag ska köpa Xbox 360 och Guitar hero! Känner ett stort ha begär...

Undrar när jag ska åka tillbaka till Stockholm då. Kanske kan åka med mamma om hon vill åka på lördag. Måste vara där lördag kväll iallafall för då ska man vara med och uppvakta Jakob som fyller 20 :)

Tänk, det känns så konstigt att jag inte är lika gammal. Jag har ju haft lite panik för att jag känner mig så gammal och inte har gjort så mycket i mitt liv, men jag är ju bara 19. Är några månader kvar till 20. Och jag anser då att man börjar bli gammal. Det säger bara pang så är man 27 och närmar sig 30årskrisen! Herregud! Nu hyperventilierar jag och vill bara skrika paaaaaanniiiiik! 

   
Det här var längesen!

Dags att sova kanske.


Nu har jag sökt två jobb. Duktig jag är. Men fan, det tar mycket längre tid än vad man tror.
Måste skriva ett inlägg med inlevelse som förklarar på bästa möjliga sett varför just en själv ska få jobbet. Skit svårt ju. Därför jag aldrig får något jobb för jag är så jäkla kass på att uttrycka mig. Eller så är det för att jag inte har så där jätte bra cv. Vem vet. Båda delarna spelar nog stor roll.
Det ena jobbet jag sökte var att göra diverse kontorsuppgifter hos Polismyndigheten i Stockholm och den andra var hembiträde hos en familj på Lidingö. haha :p
Nu orkar jag inte söka något mer och jag orkar inte sitta uppe längre heller. Klockan är liksom 6 på morgonen. 

Godnatt säger jag nu och ställer klockan på 10.
4 timmar ska väl vara lagomt. haha 

Natti natti.


Sommaren lider mot sitt slut. Björkarna börjar bli gul och löven faller till marken.
Kyligt är det på morgon och kväll. Svensk sommar känns inte okej!


Lyskväll


Nu är jag hemma från en mysig lyskväll i Dalsjö. Det var marsaller tända överallt, till och med på andra sidan sjön. Jag skulle ju som sagt cykla upp dit men precis när jag klätt på mig började det regna så det blev inget. Hade ingen lust att cykla alls då och dessutom blåste det. Såklart när jag kommer upp till Dalsjö så vänder vädret och det blir sol. Menmen, har bestämt att jag ska cykla dit imorgon istället och åka hem med mamma och pappa senare. Det blir nog bra :) 
Dagen började med att vi gick på en promenad i skogen. Det var härligt. Jag är barnsligt förtjust i naturen, tro det eller ej. Därefter var det dags att invänta maten. Jag var så jäkla hungrig så denna måltid blev väldigt uppskattad. 
Sedan var det dags att tända alla jäkla marsaller. Det var värt mödan och shit så mysigt det blev. Speciellt när det blev kolsvart ute och bara lysen syndes över hela området. Det var fint! 

 
 

 

Cykeltur 1,5 timme!


Jag ska cykla till Dalsjö, sommarstugan. 1,5 timme kommer resan att ta enligt pappa. Jag har cyklat dit en gång förut när jag var ca 13 år och nu är det dags igen! Min form är ju inte densamma som då men jag ska nog klara det :) Bäst att jag fyller många vattenflaskor och tar med för det känns som det kommer bli många vattenpausar :p
Nu ska här förbrännas fett!




Felfri hy jag vill ha.

Jag köpte igår tidningen CHIC och upptäckte att det var ett bra köp. I mitten av tidningen var det ett reportage om hur man får felfri hy. Och vem vill inte ha det!
Här är några av de punkter som är enkel, som inte tar så lång tid och som säkert lönar sig i längden.


1. Snabbt fräsch med fuktkräm.
Det tar bara några sekunder att appilicera fuktkräm i ansiktet. Och det fantastiska är att det lyfter huden en gnutta samtidigt som torrheten och glåmigheten på ytan försvinner lite. Håll utkik efter krämer som innehåller karbamid eller hyaluronsyra.

2. Hitta lystern med skrubbkräm.
Skrubbkrämer är ofta ett bra sätt att få extra lyster eftersom de grova kornen ser till att döda hudceller samtidigt som annan irriterande smuts försvinner.

3. Återuppliva din hy i tre steg.
- Rengör huden två gånger för att avlägsna fett och smuts och sedan för att rengöra på djupet.
- Öppna porerna genom att låta en ångande handduk ligga över ansiktet i 1 minut. Gör därefter peeling.
- Avsluta med serum eller fuktkräm.

4. Ansiktsmask. 
Att lägga ansiktsmask är effektivt om du vill bli kvitt glåmig och stressad hud. 

5. Ingen gillar finnar.
När det gäller vanliga finnar och kvisslor kan du själv med ett enstaka och mindre angrepp neutralisera finnarna på bara en dag om du har tur. Ingredienser som svavel, salicylsyra och glykolsyra är effektiva medel. 

6. Utnyttja natten.
Genom att ge huden en nattlig fuktkick kan du ha tur att lagra fuktgivande faktorer så att de syns dagen efter. Natten är nämligen bästa tidpunkten för återfuktning. Välj produkter med A-, C- och E-vitamin. 



Nu ska jag ut och shoppa olika fuktkrämer, ansiktmask och medel för finnar.
Felfri hy, here I come! haha ;p 



 

090828


Nu är jag hemma igen efter en vecka i Stockholm. En långtråkig sådan också. Har varken haft något internet eller kanaler på tv:n. Men det var skönt att få vara med Johan, bara vi två.

Nu i helgen har jag planerat att färga håret. Rödblont. Vet att mamma kommer strypa sig själv när hon ser mig ha gjort det, men nu skiter jag i det. Jag vill ha förnyelse. Om jag inte trivs i det här så färgar jag tillbaka till blont igen. Så enkelt är det med den saken.
Jag funderar om jag ska göra det själv eller hos en frisör. Kan ej bestämma mig. Det kommer ju självklart bli bäst om jag gör det hos en frisör men är lite snål. Men ska ta reda på hur mycket det kan kosta först innan jag gör det där :)


Linsday Lohans svall....

eller Nicole Kidmans..... ?

Själv tycker jag nog Lindsays.
 

Resa hit och dit.


Fyyy satan vad slut jag är nu! Och jag kan nog säga att syster är lika slut som jag.
Vilken jäkla pärs vi har varit med om idag. Först paddlade vi kanot 7 km vilket tog 1 timme & 40 minuter. Det var jobbigt. Och extra jobbigt eftersom det var motvind, strömt och det kändes fan som om det var uppförsbacke med. haha
Innan vi paddlade iväg så var vi lite nervös över att kantra eller köra fast på en sten. Men den snälla gubben som vi hyrde av förklarade lugnt att det bara hade varit 4 st som kantrat av sammanlagt 1000 personer. Så då blev vi lugn :)
Men ett tag trodde vi fan att vi skulle dö i strömmarna. Jag satt längst fram och hade i uppgift att säga vart vi skulle åka. Man var ju tvugna att parera mellan stenar. Jo men visst, vi körde ju rakt på en virvel såklart och hela kanoten for runt. Liiitee panik vi fick eller!?
Sedan skulle vi försöka få upp kanoten på land, vilket gick som det gick! Bryggan som man skulle kliva av på stod ju nästan rakt upp. Jo men kul. Man fick stå och balansera på den där lilla bryggan och hoppa över till trappan som ledde upp till land. Så det menas att vi var tvugna att bära/släpa upp en kanot för en trappa. Jobbigt!! 
Men det var lite roligt på samma gång måste jag medge.
Sedan var det dags att ta till benen och gå tillbaka till bilen. Ca 1 mil! Jiiippi. Men jag tog det som träning och det gick förvånansvärt snabbt och bra :) Gick fel det första vi gjorde så vi kom tillbaka på samma ställe som vi gick från. Men till slut så. Tog ca 1 timme det med :) 

Nu har jag duscha och ska packa ut allt i bilen och fara hem till Hälsingland igen. Har jätte ont i huvudet :( 
Imorgon far jag vidare till Stockholm till min älskling. 

Soo long. 


Både jag och Sara var fullt påklädd. Det var ju satans kallt ute. Inte tänkte vi på att man blir varm av att paddla kanot i motvind och av att gå 7 km!
  
Jag var trött på skiten efter halva vägen! haha.
 
På promenaden tillbaka till bilen hittade vi fina stup rakt ner i vattnet. haha :p

Vi var glada att vi äntligen var framme vid bilen! Det var ett Halleuja-moment för min del iallafall!  

Solig dag i Umeå stad


Idag har vi varit ner på stan lite och kikade runt. Jag inhandlade två par skor, men inget mer.
Vi är så dåliga på att äta lunch så efter halva dagen är vi helt slut och trötta med en värk i huvudet som gör att man bara vill lägga sig ner och dö. Så kände vi oss idag!
Så det blev bara någon timme på stan. Och när jag trodde att jag skulle få åka hem för att äta mat så vill ju syster såklart ut på jakt efter någon prydnad eller ljusstake hon kan ha på tvbänken hon köpte i måndags. Jo men visst, jag ställer upp. Vi letade i jätte många affärer men till slut hittade vi jätte fina saker för as billigt pris. Sara gjorde ett kap!

Nu har vi nyss varit och handlat. Som vanligt. hehe. Ska strax börja med maten. Kyckling och potatisklyftor i ugn. göttt.
 
Imorgon ska vi upp tidigt för att åka någonstans för att paddla kanot. Jag vet inte vart för jag är ju inte hemma här riktigt. Men kul ska det bli. :) 2 timmar med paddeln och en 7 km lång promenad tillbaka till bilen. hehe


Det känns som igår. Men icke!




Soffliggare nr 1


Är framme i Umeå nu. Det har varit en jobbig resa så nu är jag döötrött!
Nu har vi nyss varit och handlat lite mat inför veckan. Eller snarare för en dag. Vi får snåla lite. hehe
Vi köpte iallafall varor så att vi kan göra varma mackor. Så strax väntas det tillsammans med att sjunka ihop i en varsin soffa. Sköönt!
Imorgon vette fan vad som ska hittas på. Vi ska gå på en promenad iallafall, det är en sak som är säker. Vi får se vad dagen har att erbjuda.

Nej,. nu skriker soffan efter en fet rumpa som ska forma om hela dess sits! Måste dra ..... 




Vill åka utomlands. Thailand var ett väldigt bra resemål! Vill tillbaka.

Bilresa 6 timmar!


Nu är det nog dags för mig att börja packa väskan. Imorgon åker jag nämligen till Umeå och ska tillbringa ca en vecka där med syster. Vi åker bil och jag antar att inte Sara orkar köra hela vägen, så jag måste nog rappa på lite nu så att jag inte somnar allt för sent inatt.
Jag är så dålig på att packa bara. Antingen tar jag med för lite eller för mycket. Dessutom brukar jag glömma hälften av alla de nödvändiga grejerna. Det kan ju bero på att jag är ute i sista minuten med att packa. Så är det jämt. haha :)

Godnatt och sov gott.


Ibland känns det lite slitet. Och ja, idag har jag varit sliten! Veery much soo.

Trevlig helg.


Ojojoj vad denna helg har varit fullspäckad med roliga och trevliga händelser.
I fredags var det kräftskiva hemma hos familjen Lindblom. Syster hade anordnat det och de flesta av hennes kompisar var med. Jag och Johan var också på plats. Kvällen var väldigt trevlig med mycket skratt och en väldigt full syster. haha. 
En blandning mellan cider, snaps, vin, kaffekask och snus var ingen bra kombination. 

Igår var det släktträff i Dalsjö. Det var jätte kul faktiskt. Jag har kanske inte alltid uppskattat lekarna som farbror anordnar varje år, men i år hade jag faktiskt jätte kul. Jag blev som barn på nytt! Skattjakt, kluriga gåtor, frågetävling och fysiska tävlingar var vad vi ägnade dagen åt. Trevligt trevligt. 
Senare på kvällen hämtade Emmy mig och vi drog sedan hem till Joel. Sedan vidare till Hanna och Jimmy för att sedan bli upphämtat av Joel och åka till Tranan för att dansa
Men jag tyckte fan att det sög på tranan. Alla var otrevliga på dansgolvet och skulle bara buttas och hoppa runt. Inte roligt! Skärpning.
Men det var roligt att få träffa Kristine och Emmy iallafall. De flyttar ju snart till Uppsala & Gävle och jag drar till Stockholm. Så fram över kommer vi nog inte träffas så ofta. 

Idag åkte jag tillbaka till Dalsjö. Dagen innefattade lite fiske och promenader runt om i naturen. Började med att åka ut med båten i lilldalsjö. Jag la mig ner i båten och vilade medans de andra fiskade. Fy sjutton så skönt det var. Det guppade härligt, man hörde fåglarna kvittra och vinden blåste lätt i håret. Bra bakissysselsättning måste jag säga :) 

   
 
 
 

Frulle dags.


Nu har jag nyss varit till kostrådgivaren. Det gick skapligt ändå. Hade gått ner 2 hekto! haha
Men det är ju alltid något. Det går iallafall neråt istället för uppåt.
Tyvärr så började min mage skrika efter mat där, eftersom jag inte hann äta någon frukost. Guuud vilken hatblick jag fick av rådgivaren när jag sa att jag inte hade ätit någon frulle. :p

Så nu ska jag ta och äta frukost, är så jäkla hungrig. Sedan ska jag, syster och hennes kille åka en sväng till Bollnäs och inhandla saker tills ikväll. Jag ska även till banken för nu har jag fått mina skattepengar. Äntligen ;)
Ikväll blir det kräftskiva här hemma med Saras alla kompisar. Tur att Johan hänger på mig så jag inte känner mig allt för ensam och utanför.


Nej nu måste jag äta. Min mage låter högre och högre.




Undringar om framtiden.


Ibland kan jag känna mig panikslagen över vad som komma skall. Vad framtiden ska utbringa. Jag har ingen aning om vad jag vill göra i mitt liv. Och då menar jag jobb. Om jag fick välja så skulle jag tjäna pengar för ingenting och bara må bra. Resa runt i hela världen och se nya saker varje dag. Men tyvärr så vet jag inte hur jag ska få tillgång till sådana pengar. Esch, varför ska det vara så svårt.
Jag blir så avundsjuk på de människor som redan vet vid tidig ålder vad de vill bli när de blir stor. Visst hade jag drömmar när jag var liten om att jag skulle jobba inom ett visst yrke. Men de har liksom avtagit nu. Då drömde jag om att bli polis eller pilot. Men idag vet jag ingenting!
 
Nej, jag får ta och sova på saken. Kanske kommer på vad jag vill bli i drömmarnas land!  
Godnatt.


Nu saknar jag mitt blonda hår lite faktiskt! Typiskt.


 

Cykla är inte alltid lätt.


Man tror att man ska kunna bibehålla den formen man hade för några år sedan! Men icke!
Den här veckan tog jag mig friheten till att cykla till jobbet. Inte för att det är så långt och för det mesta är det bara att rulla dit. Men hemvägen!!! Igår fick jag fan astmaattack när jag cyklade hemmåt. Och idag, jag vette fan vad som hände. Dels var jag förbannat trött efter jobbet och allt jag ville var att få komma hem. Mamma skulle hämta mig egentligen men var försenad så jag var förbannad för det med. Jäklar vad jobbigt det var.
Sista biten består enbart av uppförsbackar och inte småa ena heller! Långa och branta som skidbackar. Iallafall sista. Usch! Jag som cyklade upp för alla de där backarna när jag var liten.
När jag hade fotbollsträningar cyklade jag till träningen, sen hem igen och tog de där backarna hur enkelt som helst.
Om jag skulle göra det idag skulle jag nog behöva läggas in på sjukhus för rehabilitering. 
Det är illa! 
  

Jobbsökande!


Jaha, nu var det dags att börja söka jobb, jobb och åter jobb.
Har varit in och kikat lite smått på Ams och det var väl inte överdrivet mycket som var utlagt. Men något kan jag nog söka iallafall. Sen ska jag gå in på lite små butiker i Älvsjö och söka tänkte jag. Då är det bäst att jag tar mig i kragen och gör det också. hehe

Nu är det två dagar kvar! Kom igen!!



Godnatt & Sovgott


Idag var första gången jag fick prova på kassan. Det var fan skoj. Jag tänkte, det här går ju kanon. Men det var ju bara eftersom Louise stod bakom mig hela tiden och sa alla koder och allt. Annars hade det gått åt helvete skulle jag tro. haha :p Min faster kom dock in och sa att jag var rödblommig. Ja jo, jag skämdes och jag blev helt svettig av den där kassabiten. haha.

Nu ska jag sova i tid så att jag är pigg imorgon. Godnatt och sovgott.

......


090809


Imorgon är det jobb igen. Sista veckan sen åker jag till syster en vecka och sen flyttar jag. Tror jag iallfall :)
Gud vad tiden på Ica har gått fort tycker jag. Jag har ännu inte lärt mig kassan än. Skulle egentligen göra det förra veckan men då var det så mycket varor och fryshaveri så det blev ingen tid över. Men jag hoppas att jag iallafall ska få lära mig grunderna den här veckan :)

På fredag är det kräftskiva här hemma. Syster kommer hem från Umeå och har anordnat en skiva för hennes kompisar med respektive. Såklart bjöd hon mig och Johan också. Snällt :)
På lördag partar vi vidare då det blir släktträff uppe i Dalsjö. Det ska bli mysigt :) Längesen hela gänget var samlat. Ser fram emot hela helgen :)


Nu ska jag sova. Men först titta lite på tv.
Godnatt.

Promenad dax!

Första promenaden på AS länge!
Tänkte jag skulle ta tag i det här nu igen. Ska till kostrådgivaren på fredag och jag har ingen aning om hur jag ligger till nu. Men det känns som om det bara blir värre och värre. I värsta fall så avbokar jag tiden hos henne. Jag vill inte åka dit och få höra att jag gått upp igen. Då kommer jag börja gråta. Men iofs kanske det är nyttigt att få höra också så kanske jag skärper till mig :)
Gymmet i Arbrå öppnar nu snart igen så då ska jag sätta igång. Gå och träna där några gånger innan jag flyttar!

......


Nu har jag nyss vinkat av Johan som ska åka tillbaka till Stockholm.
Nu är det så att vi har börjat prata om att skaffa hund. I oktober kan det vara så att vi har en liten hund med oss. Men ingenting är bestämt än eftersom det kommer bli svårt både för ekonomin och tiden till att passa upp. Men det skulle vara förbannat mysigt med en hund. Jag har ju önskat mig en sen jag var 5 år!!


Vem vill inte ha en sådan här skönhet hemma!

MassivPanicAttack.


Usch det kan inte vara sant?!
Jag inbillar mig bara va.
Eller gör jag inte?!
Hjälp. Paniken börjar uppstå.
GAAAAH!





En ORM!!


Idag har jag varit till sommarstugan igen och umgåtts med mamma. Gick till stranden och lade oss där. Väldigt skönt och jag kan nog kanske säga att jag fått liiiite färg på mig idag. jiiiiippii.
Fick se en orm idag också. Usch! Jag hållde på att skita ner byxorna. Jag hatar ormar och jag var liksom inte beredd på det. Såg i ögonvrån att det var något som rörde på sig och när jag kollade dit var det en freakin-jävla-ORM-helvete. Jag skrek och sprang tills jag ansåg att det var säkert att inte den där ganska lilla "snoken" inte skulle döda mig! Men det gick bra. haha ;D  

 
Mamma bar bort den med krattan som tur var. Jag vågade mig fram till slut med kameran. Sånt här måste ju  dokumenteras ;)


Nu ska jag strax duscha och göra mig iordning för kvällen. Vet inte riktigt om man ska vara uppdressad eller lite mitt emellan. Äh, får ringa Emmy. Blir lite grillning hemma hos Joel & Emmy först. Gött! Jag är så jäkla hungrig.



090807


Blev att jag sov över i Dalsjö inatt. Guud så skönt jag sov. Det är nog därför jag lyckades stiga upp 9 och vara vaken fortfarande. haha :p

Igår pratade jag och mamma om att jag skulle anordna en fest uppe i sommarstugan. Frågade runt lite hos mina kompisar och de flesta tyckte faktiskt att det var en bra idé. Så nu ska jag sätta mig ner och titta på någon helg som passar. :) Har snackat med min släkt också, eftersom dom också har stuga där uppe. Och det funkade för dom med. Vi fick till och med sova i deras stugor. Så det blir kanon det här ;p
 
Ikväll är det middag/kräftskiva hos Joel och Emmy. Senare drar vi vidare på fest, maybe. Johan kommer hem från Stockholm idag också. jippi :) Kan inte bli bättre!
 
  

Sommarparadis.


Det är skit varmt ute idag. Vilket jag missat. Eller ja, jag var så trött så jag orkade inte gå ut och lägga mig. Det skulle bli alldeles för varmt också. Nu ska jag åka upp till sommarstugan för att få lite mat av mamma och pappa. Vårat sommarparadis.
Det kanske blir lite bad och bastu också. Skulle sitta fint faktiskt :)

Undrar om det blir för varmt att ha långbyxor! ....






Rödhårig?


Nu funderar jag på att färga om håret. Till rött. haha :p Eller ja, typ lite blond-röd-brun. haha ;D Vet inte hur jag ska förklara heller. Esch, får se om det händer någon gång i framtiden.

Nu mår jag mycket bättre. Är lite tjock i huvudet och lite täppt i näsan men det funkar. Har bara tagit det lugnt idag som jag sa. Det var sköönt. :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag är ensam hemma och jag orkar nog inte vara i Dalsjö med mamma och pappa. Får se om någon vill hitta på något annars blir det hemmakväll med mig själv. Kanske laddar hem någon film eller serie att kika på. Och måste ju köpa något gott också. Morötter med dip. Mums!
 

   
Typ som Lindsay Lohan vill jag ha håret. Men inte alltför rött dock!

Designa din bh!


Ja, jag har fått i uppgift av mamma att designa en bh. Eller ja, jag tog på mig den uppgiften själv för jag tyckte det lät så roligt. Hon ska på fest i helgen med "backtanterna" och deras uppgift denna gången är att göra en egen bh.
Jag har haft lite idéer om olika typer.


Madonnas "cone".


Adam & Evas kläder är gjorda av växter. Skulle det vara nåt ;)


Kanske man kan göra något liknande som den lilla sjöjungfrun.


Äh nu orkar jag inte tänka längre. Är inte så kreativ som jag hade hoppats! haha.

090806

Jaha, då är man officiellt sjuk!
Är hemma från jobbet idag för att förhoppningsvis bli bättre. Jag håller tummarna. Ska absolut inte göra någonting fysiskt idag, utan bara ligga och slappa och vila. Sen ska jag självklart tugga en massa alvedon och dricka tonvis med vatten.




Nu längtar jag tills imorgon då Du kommer hem :) <3

01.57 - Frida kan inte sova!


Jag kan inte sova!
Ligger och tänker på allt möjligt. Dessutom är det så jäkla varmt i mitt rum att jag svettas som en grriiis! Inte fan hjälper fläkten heller. Inte nog med det. Har blivit täppt i näsan. Omöjligt att somna.
Jag mår skit nu och jag funderar om jag verkligen överhuvudtaget ska åka till jobbet imorgon. Men jag jobbar ju bara till 4 så det ska väl kanske gå om jag inte känner mig ännu sämre imorrn. Får hoppas på det bästa.
 
"För någon dag sedan undrade jag om mögelost kan mögla. Nu har jag fått svaret. Det kan det efterom det utvecklas nytt och en annan sorts mögel på osten som är oätligt. Men hur fan ska man se att en mögelost är möglig. Gud vad oviktig information. Men så är det!"



Drömmar
Shit vad jag har många drömmar som jag vill uppfylla. Det finns så mycket jag vill göra och uppleva. Men först måste jag komma över min rädsla och min blyghet. Fattar inte hur jag kan vara så feg.

Det jag bland annat vill göra är;
* Ta sånglektioner.
* Sjunga inför en stor publik. 
* Plugga/jobba utomlands.
* Studera vidare.
* Hoppa fallskärm/bungyjump.
* Ta motorcykelkörkort.
* Lastbilskörkort.
* Lära mig att sy/Designa mina egna kläder.

Det är så mycket mer jag vill göra men orkar inte skriva något mer. Vissa saker skäms jag för också och vissa pratar jag inte högt om. haha :p Kanske kommer på något mer framöver.  

Jag vill som sagt studera vidare någon gång i framtiden och jag har redan bestämt mig för vilka utbildningar också. Jag vet att jag kanske inte har världens bästa betyg för att komma in på vissa utbildningar, men inte fan tänkte jag på det när jag skolkade från lektioner. 
Jag har iallafall som önskemål att studera på psykologi-, dietist-, socionom- och kriminologiprogrammet. Eller någon utbildning där man kan jobba som makeup artist eller som något inom mode. Vad vet jag inte riktigt än. :)


Loong time ago.


 
  

Man slutar aldrig överraskas.


Fick en överraskning för någon dag sedan av att en gammal vän hörde av sig. Det var inte förväntat.
Det var ännu mer äverraskande av vad han hade att säga. Vet inte riktigt hur jag ska ta det eller reagera.

Nu ska jag slagga, jobb imorgon 9-16. Sen är jag ledig fredag-lördag-söndag. Sköönt.
Får se vad lilla jag hittar på.
Godnatt och sov gott.


   

 
Jag skärde mig på fingret. Dumma parfymflaska att gå sönder!

Jobba jobba joooobba!


Usch vad dålig jag känner mig nu. Igår bestämde jag mig för att kanske orka upp tidigt för att träna. Jag ställde klockan på 9 vilket egentligen inte är så tidigt, men men. Jag spelade till och med in mig själv säga; TRÄNA TJOCKIS!, som alarmsignal. Men det hjälpte inte. :( Jag är hopplös. 
Nu börjar jag jobba om 20 minuter så nu finns det ingen tid till att förbränna fett inte. Och ont i halsen har jag också. Jävlar om jag börjar bli sjuk då vet jag inte vad jag gör.  

Jag håller tummarna på att den här dagen kommer gå fort!



Beslut ger mig ångest.


Ännu en dag har gått. Stod ut en väldigt trött dag på jobbet. Därför var det extremt skönt att sluta klockan 4. 
Ja, och vad har jag gjort sen dess. Inte mycket alls! 
Kom hem och allt jag ville göra var att lägga mig ner och dö, men jag åkte upp till sommarstugan till mamma och pappa för att få lite käk. Grillat, muums! 

Nu har jag lite beslutsångest för jag vet inte om jag ska åka till Stockholm i helgen eller stanna hemma. Jag vill gärna träffa Johan men det känns som om jag aldrig får någon lugn stund. Sitta på en buss fram och tillbaka är inget jag ser fram emot. Sen sa Kristine en jäkligt förnuftig grej, att jag nog kommer få tillräckligt av Sthlm sen när jag flyttar dit. Så det har hon fan rätt i. Men ja, jag måste tänka lite längre först. Hm, det vill säga tills imorgon för då måste jag senast boka biljett. Oj, beslutsångest!!!! 

 

Godnatt


Usch, nu har Johan åkt till Stockholm och kommer från och med nu bo där. Jag däremot har två veckor kvar att jobba här hemma och sedan en vecka att tillbringa uppe i Umeå med syster. Det ser jag fram emot. Sen, sen ska ni se att jag också flyttar till Stockholm.

Imorgon är det jobb igen. Jag känner ingen lust alls som vanligt. Men jag biter ihop, som vanligt.
Fan jag saknar skolan lite grann. Tänk vad det var soft egentligen. Man kunde ju praktiskt taget ta ledigt vilken dag man ville. :) Jag kan ju inte påstå att jag var något praktexempel på vad en bra elev ska vara. Menmen. haha :p
Näe, nu måste jag sova.

Godnatt.

Älskar dig Johan!

Långgolf & Tomas Ledinkonsert i regnet.


Tro det eller ej, men idag har jag, Emmy, Joel och Johan varit i Annefors och spelat långgolf. I och för sig så spelade inte jag utan bara följde med som moraliskt stöd, men det var helt otroligt ändå. haha. Nästa gång kanske jag också spelar lite, men först måste jag träna lite. Sist jag försökte träffa den där jädrans lilla vita bollen så misslyckades jag om och om igen. Jag är kass!

   


 

Ikväll blev det en kväll med älskling. En mysig sådan dessutom. Denna helg har det varit Orhalla och ikväll spelade Tomas Ledin. Han spelade alla hans gamla godingar så det blev lyckat. Tror inte att det hade varit så underhållande om hans nya låtar spelades. 
Nej, fy fan. Nu har jag suttit och försökt skriva på det här inlägget i snart 2 timmar. Det går inte att kombinera film med att sitta vid datorn. Så nu lägger jag ifrån mig datorn och fortsätter imorgon istället. 

Soooo long. 

RSS 2.0